استاد دانشگاه همدان گفت: استان همدان جز ۵ استان در جاذبههای گردشگری میباشد که بدلیل شرایط خاص حاکمیتی برای هرسه ادیان اسلام، یهودیت و مسیحی این قابلیت را دارد.
به گزارش دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ناصر رضایی استاد دانشگاه و عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری عصر دیروز در پنل تخصصی «توسعه همکاریهای گردشگری بین کشورهای عضو ACD» با تاکید بر جاذبههای گردشگری مذهبی استان همدان، اظهار داشت: این استان با وجود آرامگاهها و اماکن مذهبی متعدد و همچنین توان بالقوه در زمینه جذب گردشگران مذهبی رتبه دار است.
رضایی با اشاره به اینکه گردشگری دیپلماسی لبخند و برخورد مناسب است افزود: فعالین حوزه گردشگری استان همدان اولویت خود را به تعامل خوب با گردشگران قرار دادهاند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه گردشگری مذهبی یکی از پارامترهای جذب گردشگر داخلی و خارجی میباشد تصریح کرد: گردشگری مذهبی میتواند یک اولویت برای توسعه روابط با کشورهای دیگر باشد.
وی بیان کرد: ۳۴ کشور عضو مجمع گردشگری کشورهای آسیایی وجود دارد که میتوانند همراه با پتانسیل بالا در حوزههای مختلف از جمله حوزه مذهبی به گردشگری کمک کنند.
رضایی با اشاره به اینکه در حوزه مذهبی گردشگری شهرهای قم، مشهد، شیراز و تا حدودی شوش تداعی میشود عنوان کرد: تبلیغات نقش بسزایی در جذب گردشگران مذهبی را به خود اختصاص داده است.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری عنوان کرد: استان همدان جز ۵ استان در جاذبههای گردشگری میباشد که بدلیل شرایط خاص حاکمیتی برای هرسه ادیان اسلام، یهودیت و مسیحی این قابلیت را دارد.
وی ادامه داد: یکی از بارزترین خصوصیات گردشگر مذهبی شاخصهی زیارت میباشد که سبب ترغیب گردشگران به مکانهای زیارتی و مقدس بعنوان انجام عملی عبادی محسوب میشود.
رضایی اظهار داشت: معمولا گردشگران مذهبی و گردشگری مذهبی کمترین آسیب را به محیط زیست به لحاظ اقتصادی بیشتر سود را به آن جامعه میرسانند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه در گردشگری مذهبی بهداشت و نظافت یکی از الگوهای اصلی گردشگران این حوزه میباشد تاکید کرد: از گردشگری میتوانیم در احیای فرهنگملی و مذهبی استفاده نماییم.
وی ابا بیان اینکه مساجد با قدمت تاریخی و همچنین امامزاده و بقعهها به عنوان اولین جاذبههای گردشگری میباشند، افزود: در شهرستانهای استان همدان بیشترین جاذبه گردشگری مذهبی در شهرستان تویسرکان وجود دارد.